Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Kodavimas nuo alkoholio ir rūkymo

Kodavimas nuo alkoholio, rūkymo, kitų narkotikų bei azartinių žaidimų Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Alkoholizmo gydymas

Kaip mesti rūkyti

kaip mesti rukyti
kaip mesti rukyti

 Nusprendę mesti rūkyti, jūs jau žengėte pirmąjį žingsnį atsikratydami priklausomybės nuo nikotino. Mūsų svetainė bus jūsų vadovas šiuo keliu. Čia rasite naudingų rekomendacijų, informatyvių straipsnių, nuoširdžių rūkalių istorijų. Skyriuje „Kaip mesti rūkyti“ savo sėkmės istorijomis dalijasi tie, kurie sugebėjo atsisakyti žalingo įpročio. Pasirinkę gyvenimą nerūkant, galite paskelbti ir savo pamokančią istoriją apie tai, kaip mesti rūkyti.
Mes rekomenduojame perskaityti knygą „Lengvas būdas mesti rūkyti“, kuri pakeitė daugelio rūkalių gyvenimą. Tai sustiprins jūsų norą mesti rūkyti ir padės prisijaukinti sėkmę. Tačiau jei esate tarp tų, kuriems nepaveikė Alleno Carro argumentai, nenusiminkite - jūsų žinioje yra apie 2000 straipsnių, kuriuose kalbama apie rūkymą ir kaip jį mesti. Sekti naujienas jums padės RSS sklaidos kanalas.

Patarimai kaip mesti rukyti

Nustebsite, tačiau mesti rūkyti nėra sunku, jei esate pasiryžę tai padaryti. Pirmiausia nustatykite dieną, kuri bus pirmoji jūsų naujo gyvenimo diena be cigarečių. Ir kad būtų lengviau kontroliuoti situaciją, naudokite skaitiklį, kuris parodys svarbios datos artėjimą.

Jums gali prireikti daugiau nei vieno bandymo, tačiau tikrai galite mesti rūkyti, nes to nuoširdžiai norite. Mūsų svetainėje rasite šimtų žmonių, kurie jau gali save vadinti nerūkančiais, pavyzdžių. Prisijunkite dabar!

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: